Showing Reports From Aug 12, 2011 to Oct 22, 2018 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
26-30 of 108 Reports

manijak 0 Unverified

13:37 Nov 13, 2013

se krie i iskaca i pocinja da zbori sam na tel a toa sto go zbori se odnesuva na nekoj sto e vo negova blizina zbori kako on moze se da nappravi... More Information » « Less Information

kaj zeleznicka stanica

МАЊАК 0 Unverified

13:32 Jul 27, 2013

вчера во 20 часот ме пратеше мањак,побрза да излезе пред мене и да изгледа дека се враќа надоле.откако доволно се приближи до мене,го извади... More Information » « Less Information

кале,самоилова,карши турска амбасада

manijak 0 Unverified

22:49 Jun 06, 2013

manijakov ide pozadi tebe demek zbori na telefon i posle se soblekuva i go pokazuva poloviot organ More Information » « Less Information

olimpiski bazen

Пронајдена мртва жена на кејот на реката Вардар 0 Unverified

09:27 Apr 01, 2013

Во саботата, околу 9,30 часот, во скопската населба Лисиче на кејот на реката Вардар, беше пронајден е женски леш. Смртта е констатирана од... More Information » « Less Information

населба Лисиче на кејот на реката Вардар

Манијак 0 Unverified

10:00 Mar 09, 2013

На 03.09.13 во 10ч на тротоарот на Илинденска во близина на болницата 8-ми септември бев нападната од момче кое се движеше на црн спортски... More Information » « Less Information

тротоарот на Илинденска кај болницата 8-ми Септември

26-30 of 108 Reports

Filter Reports By

Clear Category

Clear Location

Clear Type

Clear Media

Filter reports that contain…

Clear Verification

Clear Custom Fields

  Вие сте *  Се случува *
  Тип на место *

  Пријавивте ли во полиција?
  Колку сте задоволни од односот на полицијата?


  Каков беше нивниот одговор?

  Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

  Приближна возраст

  Висина

  Тежина

  Боја на коса

  Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.)

Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
108 0.04 19.44%