Showing Reports From Aug 12, 2011 to Oct 22, 2018 Change Date Range

Or choose your own date range:

From: To: Go
101-105 of 108 Reports

manijak 0 Unverified

23:11 Jan 09, 2012

Na ul. Orce Nikolov, vo blizina na Soborna crkva imashe manijak koj gi pokazhuvashe svoite genitalii. Otkako so drugarka mi izreagiravme na... More Information » « Less Information

Soborna crkva

со остар предмет и нанел расекотини на глават 1 Verified

04:15 Jan 09, 2012

На 09.01.2012 година, околу 04,15 часот, во Скопје на бул. „Јане Сандански“ непознат сторител откако со остар предмет и нанел расекотини на... More Information » « Less Information

бул. „Јане Сандански“

тешка кражба на дрзок начин 0 Verified

17:40 Jan 06, 2012

На 06.01.2012 година, околу 17.40 часот, во Скопје на бул.„Крсте Мисирков“, Т. Ј. (56) од Скопје додека се движела пеш, од страна на непознат... More Information » « Less Information

бул.„Крсте Мисирков“

тешка кражба на дрзок начин 0 Verified

12:00 Jan 05, 2012

На 05.01.2012 година, околу 12.00 часот, во Скопје на бул.„Крсте Мисирков“ извршена е тешка кражба на дрзок начин над Р.К. (56) од Скопје,... More Information » « Less Information

бул. Крсте Мисирков

Закана и кражба во лифт 0 Verified

04:45 Dec 31, 2011

На 31.12.2011 година во 04,45 часот во Скопје, на ул.„Вељко Влаховиќ“, во влезот од лифтот, НН сторител извршил разбојништво над А.М. од Крива... More Information » « Less Information

ул. Вељко Влаховиќ

101-105 of 108 Reports

Filter Reports By

Clear Category

Clear Location

Clear Type

Clear Media

Filter reports that contain…

Clear Verification

Clear Custom Fields

  Вие сте *  Се случува *
  Тип на место *

  Пријавивте ли во полиција?
  Колку сте задоволни од односот на полицијата?


  Каков беше нивниот одговор?

  Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

  Приближна возраст

  Висина

  Тежина

  Боја на коса

  Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.)

Total Reports Avg Reports Per Day % Verified
108 0.04 19.44%