Приказ на пријави Промени го опсегот на датите

Или одберете сопствен опсег:

Од: To: Промени
11-15 of 34 Статистика

Манијак 0 Непотврдени

10:00 Mar 09, 2013

На 03.09.13 во 10ч на тротоарот на Илинденска во близина на болницата 8-ми септември бев нападната од момче кое се движеше на црн спортски... Повеќе информации » « помалку

тротоарот на Илинденска кај болницата 8-ми Септември

самозадоволување и навредување 0 Непотврдени

13:05 Jan 25, 2013

Во близината на чешмичката кај кејот ром на возраст од 20 - 30 години се самозадоволува и следи девојчиња. Јас имав такво искуство на 25 јануари... Повеќе информации » « помалку

City Park, Skopje 1000, Macedonia (FYROM)

МАНИЈАК 0 Непотврдени

00:25 Dec 27, 2012

Човек се самозадоволува гледајќи во децата кои играат во школскиот двор на Ј.Х.Песталоци Повеќе информации » « помалку

Кај ОУ Ј.Х.Песталоци

11-15 of 34 Статистика

Филтрирај ги пријавите по

Откажи Категорија

Откажи Локација

Откажи Тип

Откажи Слики, видеа, вести

Филтрирај ги пријавите кои содржат…

Откажи Потврдување

Откажи Повеќе опции

  Вие сте *  Се случува *
  Тип на место *

  Пријавивте ли во полиција?
  Колку сте задоволни од односот на полицијата?


  Каков беше нивниот одговор?

  Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

  Приближна возраст

  Висина

  Тежина

  Боја на коса

  Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.)

Вкупно пријави Просечно пријави дненвно % Потврдено
108 0.03 19.44%