Приказ на пријави Промени го опсегот на датите

Или одберете сопствен опсег:

Од: To: Промени
31-32 of 32 Статистика

Локален манијак 0 Непотврдени

21:50 Feb 05, 2012

Се работи за локален манијак што се мота позади Веро 2, кај Ли Кафе, на паркингот кај Натуци мебел и околината. Овде морав да ставам некоја... Повеќе информации » « помалку

Позади Веро 2, кај Мега месара

Следење 0 Потврдено

23:58 Aug 17, 2011

Помлад дечко ме следеше подолго време кога забележа дека приметувам и отиде малку пред мене, и кога истрчав и влегов во зградата на другарка... Повеќе информации » « помалку

во уличка кај католичка

31-32 of 32 Статистика

Филтрирај ги пријавите по

Откажи Категорија

Откажи Локација

Откажи Тип

Откажи Слики, видеа, вести

Филтрирај ги пријавите кои содржат…

Откажи Потврдување

Откажи Повеќе опции

  Вие сте *  Се случува *
  Тип на место *

  Пријавивте ли во полиција?
  Колку сте задоволни од односот на полицијата?


  Каков беше нивниот одговор?

  Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

  Приближна возраст

  Висина

  Тежина

  Боја на коса

  Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.)

Вкупно пријави Просечно пријави дненвно % Потврдено
108 0.03 19.44%