Приказ на пријави Промени го опсегот на датите

Или одберете сопствен опсег:

Од: To: Промени
16-20 of 32 Статистика

манијак од пред влез 0 Непотврдени

22:15 Oct 20, 2012

Настанот за кој ќе пишам се повтори два пати, првпат пред две недели (07.10.2012) и потоа повторно пред една недела (14.10.2012). И двата пати... Повеќе информации » « помалку

ул. „Васил Главинов“ блок 10, влез 4

Жртва на следење 0 Непотврдени

13:03 Oct 17, 2012

Не се сеќавам точно кога се случи ова, но беше пред неколку месеци сигурно. Одев по Васил Ѓоргов, и човек кој се појави од никаде ми се доближи.... Повеќе информации » « помалку

Во близина на автобуската станица спроти

следење 5 Непотврдени

13:25 Sep 13, 2012

враќајки се од школо, долна гимназија Таки Даскало заедно со една другарка го затекнавме како седи на скалите позади школото. Кога горазминавме... Повеќе информации » « помалку

гимназија Таки Даскало

„Дркаџија“ во Градски Парк 0 Непотврдени

12:57 Sep 07, 2012

Веднаш до паркот за миленици, го шетав кучето, седнав на клупа, до мене дојде еден Ром на велосипед и седна на клупата до мене. И цело време... Повеќе информации » « помалку

Градски Парк

16-20 of 32 Статистика

Филтрирај ги пријавите по

Откажи Категорија

Откажи Локација

Откажи Тип

Откажи Слики, видеа, вести

Филтрирај ги пријавите кои содржат…

Откажи Потврдување

Откажи Повеќе опции

  Вие сте *  Се случува *
  Тип на место *

  Пријавивте ли во полиција?
  Колку сте задоволни од односот на полицијата?


  Каков беше нивниот одговор?

  Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

  Приближна возраст

  Висина

  Тежина

  Боја на коса

  Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.)

Вкупно пријави Просечно пријави дненвно % Потврдено
108 0.03 19.44%