Непотврдени

Пронајдена мртва жена на кејот на реката Вардар

09:27 Apr 1 2013 населба Лисиче на кејот на реката Вардар

Опис
Во саботата, околу 9,30 часот, во скопската населба Лисиче на кејот на реката Вардар, беше пронајден е женски леш. Смртта е констатирана од страна на лекар, а по наредба на Истражен судија, телото е предадено во Институтот за судска медицина за обдукција. Засега нема информација кои се причините за смртта на жената. По преземени мерки од страна скопската полиција, утврден е идентитетот на лицето, односно дека се работи за 58-годишната Роза Р. од Скопје, која бeше пријавена за исчезната на 28-ми март
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Се случува: еднаш
Тип на место: без одговор
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Разбојништво

19:20 Feb 04, 2012

бул. АСНОМ продавница Мак Ден, 0.31 Kms

Свиркање

13:37 Aug 23, 2012

Ново Лисиче, 0.52 Kms

со остар предмет и нанел расекотини на глават

04:15 Jan 09, 2012

бул. „Јане Сандански“, 0.9 Kms

вербален напад

01:03 Sep 07, 2012

Ченто, 0.95 Kms

Следење и потенцијален обид за силување

01:00 Feb 17, 2013

Jani Lukrovski, Skopje 1000, Macedonia (FYROM), 1.16 Kms