Непотврдени

Манијак во Карпош 2

13:37 Jan 20 2013 Karposh II, Skopje 1000, Macedonia (FYROM)

Опис
Има следено неколку девојки во реонот на Карпош 2, а прв пат некој се пожали за него некој месец пред Нова година, мислам дека. Човекот се шета наоколу, особено по темните улички во Карпош 2, но има следено девојки и на шеталиштето на Партизанска, најчесто во ноќните часови поради недостатокот на луѓе тогаш. Не знам дали полицијата е алармирана во врска со ова, но сега за сега тој е сеуште на слобода и девојките од овој реон мораат да превземат екстра мерки за безбедност.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: повеќе од 5 пати
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст: 25
Висина: 180+
Тежина: 80 - 85
Боја на коса: crna
Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.): дечкото изгледа прилично нормално и нема никакви специфични карактеристики по кои би можел да се препознае.

Веродостојност: UP DOWN 1

Повеќе пријави

Фатен манијак кој полово напаѓал мали девојчиња

15:17 Jan 29, 2013

Карпош 4 и во близина на Плоштад Македонија, 0.01 Kms

Непријатно искуство во близина на факултет

14:20 May 09, 2016

Карпош 2, во близина на СП Маркет, 0.12 Kms

Incident - Samozadovoluvanje na javen parking vo Taftalidze pozadi Tinex vo temna lokacija

13:56 Oct 14, 2012

Alexandria na parking pozadi,taftalidze Skopje 1000, Macedonia (FYROM), 0.36 Kms

Свиркање

12:03 Aug 15, 2012

Партизанска, 0.38 Kms

Свиркање од зграда

16:27 Aug 21, 2012

На крајот на улицата Дебарца, на зграда во изградба, 0.45 Kms