Непотврдени

МАНИЈАК

00:25 Dec 27 2012 Кај ОУ Ј.Х.Песталоци

Опис
Човек се самозадоволува гледајќи во децата кои играат во школскиот двор на Ј.Х.Песталоци
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Се случува: еднаш
Тип на место: образовна установа
Пријавивте ли во полиција?: Не
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Локален манијак

21:50 Feb 05, 2012

Позади Веро 2, кај Мега месара, 0.11 Kms

Manijak kaj studentski dom Stiv Naumov

12:01 Sep 07, 2012

Kaj starite baraki na studentskiot dom Stiv Naumov, 0.15 Kms

закана по живот и физички напад

13:30 Jan 17, 2012

раскрсницата од бул. „Партизански Одреди“ и ул. „Пролетерска“, 0.18 Kms

Следење

23:58 Aug 17, 2011

во уличка кај католичка, 0.22 Kms

Физички напад

01:11 Sep 07, 2012

Темната уличка кај Кај маршалот што излегува на Климент Охридски, 0.23 Kms