Непотврдени

Силувана девојка на кејот на Вардар во Скопје

13:36 Dec 9 2012 кеј на Вардар кај Александар Палас

Опис
Девојка од Скопје (28) била силувана на кејот на Вардар, во близина на хотелот Александар палас. Според полицијата, ова се случило вечерва околу 19 часот додека девојката одела на работа. Таа го пријавила случајот во полиција и го опишала напаѓачот како 25 годишно момче. Полицијата води истрага за расветлување на случајот.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Се случува: еднаш
Тип на место: парк
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Манијакот од Карпош

22:08 Jun 03, 2015

ХОТЕЛ АЛЕКСАНДАР ПАЛАС, Macedonia (FYROM), 0.15 Kms

Манијак во Карпош 3

13:31 Mar 01, 2015

Карпош 3, кулите спроти бензиската Макпетрол на Илинденска, 0.44 Kms

Непријатно искуство во близина на факултет

14:20 May 09, 2016

Карпош 2, во близина на СП Маркет, 0.59 Kms

Манијак во Карпош 2

13:37 Jan 20, 2013

Karposh II, Skopje 1000, Macedonia (FYROM), 0.69 Kms

Фатен манијак кој полово напаѓал мали девојчиња

15:17 Jan 29, 2013

Карпош 4 и во близина на Плоштад Македонија, 0.69 Kms