Непотврдени

Нападната новинарка на порталот „Без пардон“ пред Колосеум

13:17 Dec 9 2012 http://www.time.mk/read/1d9a402549/b135966fb6/index.html

Опис
Ноќеска околу 3 часот пред скопската дискотека „Колосеум“ била нападната 24-годишната С.Ј., новинарка на порталот „Без пардон“. Инцидентот се случил по концертот на Владо Јаневски, пред дискотеката „Колосеум“. Идентитетот на напаѓачот засега не е познат, но од дискотеката информирале дека безбедносните камери ќе помогнат да се открие насилникот што ја нападнал девојката. Според „Без пардон“, новинарката службено присуствувала на концертот на Владо Јаневски.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Се случува: еднаш
Тип на место: диско
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

вербален напад

13:02 Sep 06, 2012

Skopje, Macedonia (FYROM) железничка, 0.04 Kms

непријатно допирање или покажување на гениталии

11:15 Jun 06, 2012

Blvd. Yane Sandanski, Skopje, Macedonia (FYROM), 0.21 Kms

Физички напад со кражба на обетки

15:15 Jan 03, 2016

Спроти парк Јане Сандански, 0.23 Kms

Можно ли е манијакот на велосипед од 2016 уште да е активен?

22:28 Oct 22, 2018

Кеј на Аеродром кај Пензиски Фонд, 0.25 Kms

Физички напад

23:30 Dec 12, 2011

ул. К. Л. Питу бр.26, 0.35 Kms