Непотврдени

avtobus 5

13:27 Nov 21 2012 linija avtobuska 5ka od kapistec do zeleznicka

Опис
........ponekogas se vozi mlad crn decko koj se doblizuva do zenski so ubavo telo..... ponekogas stoi na avtobuska zeleznicka..... nosi trenerki, bluza so kapuljaca, tetovirano telo, celi potkolenici so tetovazi.....obicno dolniot patent od trenerkata go nosi otpetlan.. ......... crna kosa, temen ten, se mota po postoki, go imam videno i na zelen pazar na postojka...
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Се случува: еднаш
Тип на место: јавен превоз или додека сте чекале
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Обид за напад во лифт

13:15 Sep 01, 2012

Ул. Васил Ѓоргов бр. 29/1/7, 0.05 Kms

Следење од страна на локален манијак

01:28 May 09, 2012

Автобуската станица кај Католичка црква, 0.13 Kms

Локален манијак

21:50 Feb 05, 2012

Позади Веро 2, кај Мега месара, 0.22 Kms

Жртва на следење

13:03 Oct 17, 2012

Во близина на автобуската станица спроти, 0.23 Kms

МАНИЈАК

00:25 Dec 27, 2012

Кај ОУ Ј.Х.Песталоци, 0.33 Kms