Непотврдени

Вербално вознемирување

01:49 Aug 7 2012 Општина Центар, карши Ван Гог

Опис
Средовечен маж кој излегуваше од општина Центар и влегуваше во такси додека јас поминував со точак. Коментар на изглед, вулгарно довикување од сексуална природа.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 1

Повеќе пријави

Следење

23:58 Aug 17, 2011

во уличка кај католичка, 0.09 Kms

закана

13:21 Nov 18, 2016

градски ѕид, 0.09 Kms

Физички напад

01:11 Sep 07, 2012

Темната уличка кај Кај маршалот што излегува на Климент Охридски, 0.09 Kms

физички напад и кражба

12:49 Nov 18, 2016

Mr Jack кафуле, градски ѕид, 0.09 Kms

напад во влез

01:12 Sep 23, 2012

паркингот кај дом на градежници, 0.12 Kms