Непотврдени

peralna na koli karsi studentski dom goce delcev ili kladilnica na partizanska sproti sity mall

13:59 Nov 21 2012 Skopje, Macedonia (FYROM)

Опис
mlad decko na vozrast od 20i nesto godini, albanec od saraj, so svetli oci, kafeavkasta kosa,polnicok, ne mnogu visok, se dvizi vo delot okolu goce delcev, tc olimpiko, ili na partizanska kaj kladilnicata i faka za gaz koga pominuva pokraj zena, se doblizuva mn blisku do zrtvata i pusta raka kako da e slucajno... pred 6 - 7 meseci...... sedi pred kladilnica, pikira zrtvi i im se doblizuva..
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Манијак

10:00 Mar 09, 2013

тротоарот на Илинденска кај болницата 8-ми Септември, 0.26 Kms

manjaci

13:25 Oct 17, 2012

bul,,Ilinden,,, 0.34 Kms

Манијак во Карпош 3

13:31 Mar 01, 2015

Карпош 3, кулите спроти бензиската Макпетрол на Илинденска, 0.5 Kms

Пронајдена избодена девојка во подземна гаража во Скопје

11:05 Oct 02, 2012

ул. Миле Поп Јорданов, подземна гаража, 0.51 Kms

Непријатно искуство во близина на факултет

14:20 May 09, 2016

Карпош 2, во близина на СП Маркет, 0.67 Kms