Непотврдени

PSIHOPAT KOJ MOZE DA BIDE OPASEN

13:55 Nov 18 2012 SKOPJE - NA REKORD, PRED TREND, GTC, ULICA MAKEDONIJA

Опис
NAJCESTO STOI NA REKORD KAJ SPECIJAL, SEDI, POSMATRA, I PLASI DEVOJKI I ZENI SO POPRECUVANJE PAT, IZVIKUVANJE SILNO, PUSTANJE NA RACE. SLEDENJE I OVA SE SLUCUVA POVEKE OD GODINA DENA..
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Се случува: повеќе од 5 пати
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст: 40TINA
Висина: SREDNA
Тежина: SLAB
Боја на коса: POBELENA
Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.): CRN TEN, CESTO NOSI RAZLICNI CIZMI, SIROMASEN, MOZE DA E SKITNIK, MNOGU E VEST I TOCNO ZNAE DA PROCENI STO DA NAPRAVI VO MOMENTOT KOGA POMINUVA POKRAJ ZRTVATA, NEKOGAS SILNO VIKA I TAKA GI PLASI ZENITE, NEKOGAS VIKA I SKOKA, A NAJCESTO PRATI I ZAMAVNUVA SO RACETE POKRAJ UBAVI ZENI, I TOA SUM GO VIDELA BO 5-6 NAVRATI KON DRUGI ZENI, PUSTA RACE...

Веродостојност: UP DOWN 1

Повеќе пријави

Обид за силување

03:45 Aug 12, 2011

ул. М.Х. Јасмин, 0.06 Kms

Задоволување на полови страсти во јавност

23:00 Sep 02, 2017

Centar, Macedonia (FYROM), 0.12 Kms

Дерење на паркинг

00:08 Sep 12, 2012

Кај Тедико маркет спроти ресторан Ромео и Јулија, 0.13 Kms

Вербално насилство

12:42 Jun 14, 2012

Слаткарница Малага, 0.21 Kms

Превара

21:00 Aug 09, 2012

Автобус на Руле Турс, 0.23 Kms