Непотврдени

manjaci

13:25 Oct 17 2012 bul,,Ilinden,,

Опис
Eden slucaj e napad od tocak rano nautro,znaci ve ceka da go projdete a posle koga najmalce se nadevate ve napagja od pozadi, a vtoriot slucaj e samozadovoluvanje pozadi ogradata na fudbalskiot teren na sportskiot centar ,,Partizan,,najverojatno rabotnik posto nosese rabotnicko odelo od lokalnoto gradiliste
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: 2 до 5 пати
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Не
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст: 24-26
Висина: 170
Тежина: okolu 85
Боја на коса: temno kostenliva vitkana

Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Манијак

10:00 Mar 09, 2013

тротоарот на Илинденска кај болницата 8-ми Септември, 0.08 Kms

Манијак во Карпош 3

13:31 Mar 01, 2015

Карпош 3, кулите спроти бензиската Макпетрол на Илинденска, 0.47 Kms

Манијакот од Карпош

22:08 Jun 03, 2015

ХОТЕЛ АЛЕКСАНДАР ПАЛАС, Macedonia (FYROM), 0.65 Kms

Силувана девојка на кејот на Вардар во Скопје

13:36 Dec 09, 2012

кеј на Вардар кај Александар Палас, 0.77 Kms