Непотврдени

Жртва на следење

13:03 Oct 17 2012 Во близина на автобуската станица спроти

Опис
Не се сеќавам точно кога се случи ова, но беше пред неколку месеци сигурно. Одев по Васил Ѓоргов, и човек кој се појави од никаде ми се доближи. Застанав на пешеачки, тој застана до мене и ми рече здраво. Не му одговорив, почна да оди до мене, и ми праша дали сакам да ме измасира. Јас пак не му одговорив, и се оддалечи бидејќи имаше луѓе на автоб. станица. Беше темно на улицата, но не беше доцна - околу 7 навечер.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Не
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст: 35
Висина: 165
Тежина: 75
Боја на коса: плава
Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.): немам

Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Manijak kaj studentski dom Stiv Naumov

12:01 Sep 07, 2012

Kaj starite baraki na studentskiot dom Stiv Naumov, 0.23 Kms

avtobus 5

13:27 Nov 21, 2012

linija avtobuska 5ka od kapistec do zeleznicka, 0.23 Kms

Локален манијак

21:50 Feb 05, 2012

Позади Веро 2, кај Мега месара, 0.24 Kms

Обид за напад во лифт

13:15 Sep 01, 2012

Ул. Васил Ѓоргов бр. 29/1/7, 0.27 Kms

Обид за силување

03:45 Aug 12, 2011

ул. М.Х. Јасмин, 0.33 Kms