Непотврдени

Premnogu gi ima

13:41 Sep 30 2012 Zena park

Опис
Kaj zena park navistina ima mnogu, koga i da pominam mi dovikuva nekoj, odi pozadi mene i se dopira... Isto i pozadi gratska bolnica me imaat presretnato nekoi te gledaat od strana i se dopiraat. A pred vlezot vo zgradata pozadi gratska bolnica ima mnogu pijanici i strasno e i da pomines.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: повеќе од 5 пати
Тип на место: парк
Пријавивте ли во полиција?: Не
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Незадоволни

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст: 50
Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.): Brada

Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Јас мислев само мене ме дмнеат вакви манијаци !

11:12 Sep 07, 2012

Кај рестоан Кај Злате. Жена парк, Зелено пазарче, 0.01 Kms

Задоволување на полови страсти во јавност

23:00 Sep 02, 2017

Centar, Macedonia (FYROM), 0.17 Kms

Дерење на паркинг

00:08 Sep 12, 2012

Кај Тедико маркет спроти ресторан Ромео и Јулија, 0.18 Kms

Превара

21:00 Aug 09, 2012

Автобус на Руле Турс, 0.2 Kms

Навреда

13:53 Aug 31, 2012

Партизанска, автобуска линија 2, 0.2 Kms