Непотврдени

Напад во влез

13:37 Sep 23 2012 кулата до зимското хавана, поточно спроти sex shop

Опис
22.09.2012 3:00 am
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: повеќе од 5 пати
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст: 30
Висина: 1,75
Тежина: 80
Боја на коса: кафеава
Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.): тренерки и качкет

Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

напад во влез

01:12 Sep 23, 2012

паркингот кај дом на градежници, 0.02 Kms

физички напад и кражба

12:49 Nov 18, 2016

Mr Jack кафуле, градски ѕид, 0.08 Kms

Физички напад

01:11 Sep 07, 2012

Темната уличка кај Кај маршалот што излегува на Климент Охридски, 0.09 Kms

закана

13:21 Nov 18, 2016

градски ѕид, 0.09 Kms

Вербално вознемирување

01:49 Aug 07, 2012

Општина Центар, карши Ван Гог, 0.14 Kms