Непотврдени

напад во влез

01:12 Sep 23 2012 паркингот кај дом на градежници

Опис
манијаков се шета низ мало ноќе и начекува девојчиња што се влагаат сами во влез што си идат дома, и влага во влезот и бара дркање, втор пат ми се дешава со истиот манијак истото да ми го направи, вториот пат беше закључана вратата од влезот и неможеше да влезе, а првиот пат се раздрав јако и избега pд страв да не излезе комшија, ЗНАЧИ ВЕ МОЛАМ УРГИРАЈТЕ, ПРВИОТ ПАТ БЕШЕ ПРЕД ДВА МЕСЕЦИ, ВТОРИОТ ПАТ ДЕНЕС, ТИПОТ ПОСЛЕ ТОЛКУ ВРЕМЕ Е НА СЛОБОДА, НЕ ПРИЈАВУВАМ ВО ПОЛИЦИЈА ЗАТОА ШТО БАРААТ ДОКАЗИ, СВДЕОЦИ И ОПИСИ НА ЛИКОТ, НЕМА ШАНСИ ДА МИ ПОМОГНАТ, ЕДИНСТВЕНО МОЖАМ ДА КАЖАМ ДЕКА ТИПОТ ДВА ПАТИ ДО СЕА КОГА МЕ НАПАДНА НОСЕШЕ КАЧКЕТ И ТРЕНЕРКИ
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: 2 до 5 пати
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Многу незадоволни
Каков беше нивниот одговор?: Не направија ништо

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст: 20-40
Висина: 1,70м
Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.): качкет и тренерки

Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Напад во влез

13:37 Sep 23, 2012

кулата до зимското хавана, поточно спроти sex shop, 0.02 Kms

физички напад и кражба

12:49 Nov 18, 2016

Mr Jack кафуле, градски ѕид, 0.06 Kms

закана

13:21 Nov 18, 2016

градски ѕид, 0.07 Kms

Физички напад

01:11 Sep 07, 2012

Темната уличка кај Кај маршалот што излегува на Климент Охридски, 0.09 Kms

Вербално вознемирување

01:49 Aug 07, 2012

Општина Центар, карши Ван Гог, 0.12 Kms