Непотврдени

Дерење и заканување во јавност

17:52 Sep 18 2012 Ресторан Деспина

Опис
Мојот партнер бил денеска со колеги во ресторан Дojрана. На масата позади нив седеле маж и жена, и двајцата со по околу 30 години. Мажот во еден момент почнал да и се дере на жената, а таа почнала да плаче. И се заканил и со шлаканица, а по разговорот најверојатно и со развод.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Се случува: еднаш
Тип на место: без одговор
Пријавивте ли во полиција?: Не
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

манијак

08:50 Aug 07, 2012

Gazi Baba, Skopje, Macedonia (FYROM), 0.29 Kms

Секојдневно присуство на манијаци и дење и ноќе

13:02 Jan 02, 2013

Студентски дом стив наумов, 0.3 Kms

вербален напад

01:03 Sep 07, 2012

Ченто, 0.4 Kms

Сескуален напад и вооружен напад

13:40 Aug 27, 2012

Природно математички факултет, 0.45 Kms

Можно ли е манијакот на велосипед од 2016 уште да е активен?

22:28 Oct 22, 2018

Кеј на Аеродром кај Пензиски Фонд, 0.55 Kms