Непотврдени

следење

13:25 Sep 13 2012 гимназија Таки Даскало

Опис
враќајки се од школо, долна гимназија Таки Даскало заедно со една другарка го затекнавме како седи на скалите позади школото. Кога горазминавме веднаш стана и тргна по нас, мислам дека таму каде што седеше имаше и други мажи. Не следеше до црквата Богородица, потоа го забележавме до почетокот на едниот чикмак кој врти десно од задниот излез на црквата... потоа го снема.. претходно го имавме видено на широк сокак како седи кај оградата од паркингот на ракометно. Облечен во црни панталони, црна маица црна коса и малце брада. Тогаш пак не следеше но успеавме да се спасиме.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: 2 до 5 пати
Тип на место: образовна установа
Пријавивте ли во полиција?: Не
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

pedofil

13:10 Sep 08, 2012

bitola, 0.47 Kms

Девојки внимавајте, забележан манијак на велосипедската патека на кејот од реката Вардар во населба Аеродром и околината на Тафталиџе

10:55 Apr 25, 2016

велосипедска патека на кеј на реката Вардар во населба Аеродром, околина на Тафталиџе, 1.77 Kms

КИЧЕВЕЦ КИДНАПИРАЛ И 2,5 МЕСЕЦА СИЛУВАЛ ЖЕНА

23:26 Oct 18, 2015

Kichevo, Macedonia (FYROM), 38.8 Kms

Физичко насилство

18:50 Mar 11, 2015

Negotino, Macedonia (FYROM), 50.2 Kms

Zaveduvajne maloletnicki

13:11 Sep 07, 2012

Gevgelija, Macedonia (FYROM), 61.05 Kms