Непотврдени

Дерење на паркинг

00:08 Sep 12 2012 Кај Тедико маркет спроти ресторан Ромео и Јулија

Опис
На паркингот еден средовечен маж (околу 40-50 години) и се дереше на девојка (околу 25 години), и викаше да не ти се повтори ова уште еднаш..... сите минувачи се вртеа накај нив двајцата а девојката ја веднеше главата. Потоа не знам што се случи затоа што влегов во Тедико, кога излегов ги немаше веќе на местото.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот
Features
Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Задоволување на полови страсти во јавност

23:00 Sep 02, 2017

Centar, Macedonia (FYROM), 0.02 Kms

PSIHOPAT KOJ MOZE DA BIDE OPASEN

13:55 Nov 18, 2012

SKOPJE - NA REKORD, PRED TREND, GTC, ULICA MAKEDONIJA, 0.13 Kms

Обид за силување

03:45 Aug 12, 2011

ул. М.Х. Јасмин, 0.18 Kms

Јас мислев само мене ме дмнеат вакви манијаци !

11:12 Sep 07, 2012

Кај рестоан Кај Злате. Жена парк, Зелено пазарче, 0.18 Kms

Premnogu gi ima

13:41 Sep 30, 2012

Zena park, 0.18 Kms