Непотврдени

pedofil

13:10 Sep 8 2012 bitola

Опис
vo naseto malo zivee pedofil.ne e zenet .seuste ne sme slusnale deka siloval nekoe dete ili slicno no koga nadvor se decata od 8-14 god.toj izleguva po gaki nadvor i se faka na itnimnite mesta.potoa veli deka tie go provociraat.sto se slucuva...:\ kakvi merki da se prevzemat?
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Се случува: повеќе од 5 пати
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Не
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Многу незадоволни
Каков беше нивниот одговор?: Не направија ништо

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

следење

13:25 Sep 13, 2012

гимназија Таки Даскало, 0.47 Kms

Девојки внимавајте, забележан манијак на велосипедската патека на кејот од реката Вардар во населба Аеродром и околината на Тафталиџе

10:55 Apr 25, 2016

велосипедска патека на кеј на реката Вардар во населба Аеродром, околина на Тафталиџе, 2.01 Kms

КИЧЕВЕЦ КИДНАПИРАЛ И 2,5 МЕСЕЦА СИЛУВАЛ ЖЕНА

23:26 Oct 18, 2015

Kichevo, Macedonia (FYROM), 38.95 Kms

Физичко насилство

18:50 Mar 11, 2015

Negotino, Macedonia (FYROM), 50.66 Kms

Zaveduvajne maloletnicki

13:11 Sep 07, 2012

Gevgelija, Macedonia (FYROM), 61.41 Kms