Непотврдени

Zaveduvajne maloletnicki

13:11 Sep 7 2012 Gevgelija, Macedonia (FYROM)

Опис
Zaveduvaat maloletnicki so alkohol
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Се случува: повеќе од 5 пати
Тип на место: диско
Пријавивте ли во полиција?: Не
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Многу незадоволни

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Физичко насилство

18:50 Mar 11, 2015

Negotino, Macedonia (FYROM), 32.29 Kms

me napaga fizicki bezbroj pati

00:19 Sep 07, 2012

Radovish, Macedonia (FYROM), 34.48 Kms

Девојки внимавајте, забележан манијак на велосипедската патека на кејот од реката Вардар во населба Аеродром и околината на Тафталиџе

10:55 Apr 25, 2016

велосипедска патека на кеј на реката Вардар во населба Аеродром, околина на Тафталиџе, 59.44 Kms

следење

13:25 Sep 13, 2012

гимназија Таки Даскало, 61.05 Kms

pedofil

13:10 Sep 08, 2012

bitola, 61.41 Kms