Потврдено

непријатно допирање или покажување на гениталии

11:15 Jun 6 2012 Blvd. Yane Sandanski, Skopje, Macedonia (FYROM)

Опис
ја отклучувам влезната врата од зградата и чекам лифт од позади лифтот ми излегува млад децко од 30 до 35 години ги ги допира гениталиите и ми се обрака со зборовите Допри го малку само усте малку и мастурбира пред мене. За срека дојде лифтот влегувам набрзина излевам од лифт и влегувам дома, а тој се качува нагоре по скалите. не сакам ни да помислам се што можеше да ми се случи.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Физички напад со кражба на обетки

15:15 Jan 03, 2016

Спроти парк Јане Сандански, 0.03 Kms

Манјак

10:37 Sep 07, 2012

Слаткара палма, Хепи кафе, Автобуска, Аеродром, 0.2 Kms

Нападната новинарка на порталот „Без пардон“ пред Колосеум

13:17 Dec 09, 2012

http://www.time.mk/read/1d9a402549/b135966fb6/index.html, 0.21 Kms

вербален напад

13:02 Sep 06, 2012

Skopje, Macedonia (FYROM) железничка, 0.24 Kms

Можно ли е манијакот на велосипед од 2016 уште да е активен?

22:28 Oct 22, 2018

Кеј на Аеродром кај Пензиски Фонд, 0.26 Kms