Непотврдени

„Дркаџија“ во Градски Парк

12:57 Sep 7 2012 Градски Парк

Опис
Веднаш до паркот за миленици, го шетав кучето, седнав на клупа, до мене дојде еден Ром на велосипед и седна на клупата до мене. И цело време ме гледаше и ми се смееше. Го игнорирав неколку пати, пред да сфатам дека му се симнати панталоните и се самозодоволува. Му довикнав дека е срамота и бедно тоа што го прави, ама тој продолжи да се смее и да си ја работи работата. Во муабет со другарки слушнав дека истиот Ром на велосипед исто и на нив им направил.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: 2 до 5 пати
Тип на место: парк
Пријавивте ли во полиција?: Не
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 1

Повеќе пријави

Силување

03:35 Jul 15, 2012

дискотека колосеум, 0.15 Kms

Свиркање од зграда

16:27 Aug 21, 2012

На крајот на улицата Дебарца, на зграда во изградба, 0.44 Kms

Свиркање

12:03 Aug 15, 2012

Партизанска, 0.46 Kms

самозадоволување и навредување

13:05 Jan 25, 2013

City Park, Skopje 1000, Macedonia (FYROM), 0.57 Kms

закана по живот и физички напад

13:30 Jan 17, 2012

раскрсницата од бул. „Партизански Одреди“ и ул. „Пролетерска“, 0.58 Kms