Непотврдени

Manijak kaj studentski dom Stiv Naumov

12:01 Sep 7 2012 Kaj starite baraki na studentskiot dom Stiv Naumov

Опис
Mnogu pati, odejki nakaj fakultet ovie cetiri godini, megu starite baraki na domot se pojavuva covekot so sobleceni pantoloni i se dopira.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Се случува: повеќе од 5 пати
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Локален манијак

21:50 Feb 05, 2012

Позади Веро 2, кај Мега месара, 0.14 Kms

Физички напад

01:11 Sep 07, 2012

Темната уличка кај Кај маршалот што излегува на Климент Охридски, 0.14 Kms

МАНИЈАК

00:25 Dec 27, 2012

Кај ОУ Ј.Х.Песталоци, 0.15 Kms

Напад во влез

13:37 Sep 23, 2012

кулата до зимското хавана, поточно спроти sex shop, 0.19 Kms

напад во влез

01:12 Sep 23, 2012

паркингот кај дом на градежници, 0.2 Kms