Непотврдени

Манјак

10:37 Sep 7 2012 Слаткара палма, Хепи кафе, Автобуска, Аеродром

Опис
Стар и неуреден манјак кај автобуската и во нејзина близина, обично низ тревниците помеѓу булеварот и пешачкиот
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Се случува: повеќе од 5 пати
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 1

Повеќе пријави

Физички напад со кражба на обетки

15:15 Jan 03, 2016

Спроти парк Јане Сандански, 0.18 Kms

непријатно допирање или покажување на гениталии

11:15 Jun 06, 2012

Blvd. Yane Sandanski, Skopje, Macedonia (FYROM), 0.2 Kms

Можно ли е манијакот на велосипед од 2016 уште да е активен?

22:28 Oct 22, 2018

Кеј на Аеродром кај Пензиски Фонд, 0.31 Kms

Нападната новинарка на порталот „Без пардон“ пред Колосеум

13:17 Dec 09, 2012

http://www.time.mk/read/1d9a402549/b135966fb6/index.html, 0.39 Kms

вербален напад

13:02 Sep 06, 2012

Skopje, Macedonia (FYROM) железничка, 0.42 Kms