Потврдено

Обид за силување

03:45 Aug 12 2011 ул. М.Х. Јасмин

Опис
На 08.12.2011 година околу 03,45 часот во Скопје на ул. “М.Х.Јасмин“ додека К.Д. се враќала кон својот дом пред влезот од нејзината зграда и пришло НН машко лице и ја прашало дали Аце живее во наведената зграда. Таа му одговорила дека тука не живее такво лице, по што ја отворила влезната врата и влегла внатре. Лицето влегло по неа ја турнало на подот и одпозади ја фатило за устата заканувајќи и се дека ќе употреби нож ја принудувало на полови страсти. Таа успеала да се оттргне, а лицето продолжило да се самозадоволува, но во еден момент пред влезот забележало две НН женски лица по што се исплашил и избегал во непознат правец. ПС-Центар превзема мерки за расчистување на случајот.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 1

Повеќе пријави

PSIHOPAT KOJ MOZE DA BIDE OPASEN

13:55 Nov 18, 2012

SKOPJE - NA REKORD, PRED TREND, GTC, ULICA MAKEDONIJA, 0.06 Kms

Задоволување на полови страсти во јавност

23:00 Sep 02, 2017

Centar, Macedonia (FYROM), 0.17 Kms

Дерење на паркинг

00:08 Sep 12, 2012

Кај Тедико маркет спроти ресторан Ромео и Јулија, 0.18 Kms

Вербално насилство

12:42 Jun 14, 2012

Слаткарница Малага, 0.18 Kms

Превара

21:00 Aug 09, 2012

Автобус на Руле Турс, 0.22 Kms