Непотврдени

manijak

23:11 Jan 9 2012 Soborna crkva

Опис
Na ul. Orce Nikolov, vo blizina na Soborna crkva imashe manijak koj gi pokazhuvashe svoite genitalii. Otkako so drugarka mi izreagiravme na negovata postapka, nervozno reagirashe i upatuvashe nevkusni zborovi i povekje si igrashe so genitaliite.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: парк
Пријавивте ли во полиција?: Не
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Вербално вознемирување

01:49 Aug 07, 2012

Општина Центар, карши Ван Гог, 0.14 Kms

Следење

23:58 Aug 17, 2011

во уличка кај католичка, 0.14 Kms

самозадоволување и навредување

13:05 Jan 25, 2013

City Park, Skopje 1000, Macedonia (FYROM), 0.19 Kms

повеќекратен силувач во Дебар Маало: Орце „Сељакот“

01:21 Aug 25, 2012

од МКЦ накај Дебар Маало, 0.21 Kms

закана

13:21 Nov 18, 2016

градски ѕид, 0.21 Kms