Непотврдени

Sledenje i zjapanje na maloletnicki od strana na 45-50 godisen covek

01:04 Sep 7 2012 Економско училиште Васил Антевски Дрен,парк Пушкин,парк кај ОУ Круме Кепески

Опис
sledi maloletni devojcinja obicno srednoskolki najcesto go posetuva Ekonomskoto uciliste vasil antevski dren oblecen vo kratki teksas sorcevi i nekoj salomon ili takov model na patiki se dvizi niz dvorot kaficite i prema posledna 24
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Се случува: повеќе од 5 пати
Тип на место: образовна установа
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот
Features
Веродостојност: UP DOWN -1

Повеќе пријави

Градежни работници

13:37 Sep 18, 2012

Ул Првомајска, Кисела Вода, 0.4 Kms

Физички напад со кражба на обетки

15:15 Jan 03, 2016

Спроти парк Јане Сандански, 0.91 Kms

непријатно допирање или покажување на гениталии

11:15 Jun 06, 2012

Blvd. Yane Sandanski, Skopje, Macedonia (FYROM), 0.92 Kms

fizicki napad

19:15 Mar 10, 2012

vo srednoto ucilishte Korcagin, 0.96 Kms

навреди, закани, претерани приближувања

19:21 Nov 05, 2012

чешмата над Министерство за внатрешни, 0.98 Kms