Непотврдени

Физички напад

01:11 Sep 7 2012 Темната уличка кај Кај маршалот што излегува на Климент Охридски

Опис
Иако ова се случи пред една година, го споделувам моето искуство како превентива да не се случи повторно на некого во таа уличка и на тоа место. Ме нападнаа мене и моја другарка тројца млади дечки, кои сакаат да ни ги украдат чантите. На другарка ми и ја украдоа бидејќи неа ја нападаа двајца кои и ја треснаа главата од ѕид, а јас сепак некако се изборив да ја задржам мојата чанта која пре борењето со дечкото се искина. Година дена подоцна јас сеуште не можам без страв да одам пешки, а полицијата не превзема тогаш АПСОЛУТНО НИШТО! Сега таа уличка е осветлена, тогаш беше темна. Сепак, апел за внимание на тоа место.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Да
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Многу незадоволни
Каков беше нивниот одговор?: Не направија ништо

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN -1

Повеќе пријави

напад во влез

01:12 Sep 23, 2012

паркингот кај дом на градежници, 0.09 Kms

Напад во влез

13:37 Sep 23, 2012

кулата до зимското хавана, поточно спроти sex shop, 0.09 Kms

Вербално вознемирување

01:49 Aug 07, 2012

Општина Центар, карши Ван Гог, 0.09 Kms

физички напад и кражба

12:49 Nov 18, 2016

Mr Jack кафуле, градски ѕид, 0.11 Kms

Следење

23:58 Aug 17, 2011

во уличка кај католичка, 0.12 Kms