Непотврдени

Напад во влез

05:15 Mar 7 2012 Паркингот позади Дом на Градежници, Центар, Скопје

Опис
Се враќав накај дома во раните утрински часови, веќе штотуку разденето, некаде околу 05:15h и во влезот од зградата по мене влезе мањак допирајќи си ги гениталиите и сакајќи да ме наведе на сексуален чин, му викнав гласно да се тргне од мене и најверојатно од јачината на гласот се тргна за да не дојде некој од соседите и јас во меѓувреме се качив во штотуку пристигнатиот лифт, и се спасив...
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Не
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 1

Повеќе пријави

Превара

21:00 Aug 09, 2012

Автобус на Руле Турс, 0 Kms

Навреда

13:53 Aug 31, 2012

Партизанска, автобуска линија 2, 0 Kms

Следење

21:30 Jun 08, 2012

Во Центар, 0 Kms

сите сељаци

01:16 Sep 07, 2012

ул. Македонија, 0 Kms

манијак од пред влез

22:15 Oct 20, 2012

ул. „Васил Главинов“ блок 10, влез 4, 0 Kms