Непотврдени

Следење

21:30 Jun 8 2012 Во Центар

Опис
Јас и мојата пријателка бевме во Центар да се шетаме, подоцна некаде околу 21:30 часот ни дојдоа 3 Албанци и почнаа да ни зборат, па подоцна почнаа да не следат едвај се сокривме, иако имаше многу луѓе тие не следеа.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Превара

21:00 Aug 09, 2012

Автобус на Руле Турс, 0 Kms

Навреда

13:53 Aug 31, 2012

Партизанска, автобуска линија 2, 0 Kms

Напад во влез

05:15 Mar 07, 2012

Паркингот позади Дом на Градежници, Центар, Скопје, 0 Kms

сите сељаци

01:16 Sep 07, 2012

ул. Македонија, 0 Kms

манијак од пред влез

22:15 Oct 20, 2012

ул. „Васил Главинов“ блок 10, влез 4, 0 Kms