Непотврдени

Локален манијак

21:50 Feb 5 2012 Позади Веро 2, кај Мега месара

Опис
Се работи за локален манијак што се мота позади Веро 2, кај Ли Кафе, на паркингот кај Натуци мебел и околината. Овде морав да ставам некоја дата, ама ова трае подолго време. Не е опасен физички, се работи за лице со ментални пречки во развој. Меѓутоа дофрлува, следи, зјапа, се фаќа самиот во присуство на женски лица и јас сум била сведок а и мене ми се има случено неколку пати. Повеќето во маалото го знаатпа не обрнуваат внимание, меѓутоа ме загрижува што го гледам како први муабет со малечки девојчиња (посебно додека беше рапуст), тие му дозволуваат да ги гали, фаќа, гушка...Доколку живеете во овој дел, од претпазливост кажете им на вашите деца, како предупредување...
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Се случува: повеќе од 5 пати
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Не
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот
Features
Веродостојност: UP DOWN 1

Повеќе пријави

МАНИЈАК

00:25 Dec 27, 2012

Кај ОУ Ј.Х.Песталоци, 0.11 Kms

Manijak kaj studentski dom Stiv Naumov

12:01 Sep 07, 2012

Kaj starite baraki na studentskiot dom Stiv Naumov, 0.14 Kms

Следење од страна на локален манијак

01:28 May 09, 2012

Автобуската станица кај Католичка црква, 0.21 Kms

avtobus 5

13:27 Nov 21, 2012

linija avtobuska 5ka od kapistec do zeleznicka, 0.22 Kms

Жртва на следење

13:03 Oct 17, 2012

Во близина на автобуската станица спроти, 0.24 Kms