Потврдено

Физички напад

23:30 Dec 12 2011 ул. К. Л. Питу бр.26

Опис
На 12.12.2011 година во 23,30 часот во Скопје, на бул.„К.Ј.Питу“ бр.26, И.Д.(1984) од Скопје физички била нападната од турскиот државјанин М.К. при што истата паднала на тротоар и се здобила со видлива повреда-оток на тилот. Таа побарала лекарска помош во ГОБ-Скопје каде е задржана на лекување. ПС-Аеродром превзема мерки за расчистување на настанот.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

manijak

22:49 Jun 06, 2013

olimpiski bazen, 0.2 Kms

fizicki napad

19:15 Mar 10, 2012

vo srednoto ucilishte Korcagin, 0.28 Kms

вербален напад

13:02 Sep 06, 2012

Skopje, Macedonia (FYROM) железничка, 0.32 Kms

Нападната новинарка на порталот „Без пардон“ пред Колосеум

13:17 Dec 09, 2012

http://www.time.mk/read/1d9a402549/b135966fb6/index.html, 0.35 Kms