Непотврдени

Следење од страна на локален манијак

01:28 May 9 2012 Автобуската станица кај Католичка црква

Опис
Локален манијак кој веќе повеќе години (над 5 години) следи млади девојки и девојчиња, пријдува со најразлични прашања и на сред разговор го вади својот полов орган. Најчесто се случува каде што има деца (по паркови, детски игралишта) или каде што одат млади девојки. Мене лично ми се има случено на игралиштето позади Веро 2 и на автобуската кај Католичка црква.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: повеќе од 5 пати
Тип на место: јавен превоз или додека сте чекале
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 1

Повеќе пријави

avtobus 5

13:27 Nov 21, 2012

linija avtobuska 5ka od kapistec do zeleznicka, 0.13 Kms

Обид за напад во лифт

13:15 Sep 01, 2012

Ул. Васил Ѓоргов бр. 29/1/7, 0.15 Kms

Локален манијак

21:50 Feb 05, 2012

Позади Веро 2, кај Мега месара, 0.21 Kms

Dofrluvanja dodeka se setav so kerka mi

01:49 Oct 17, 2012

Vo blizina na Univerzalna sala, 0.23 Kms

МАНИЈАК

00:25 Dec 27, 2012

Кај ОУ Ј.Х.Песталоци, 0.28 Kms