Непотврдени

вербален напад

13:02 Sep 6 2012 Skopje, Macedonia (FYROM) железничка

Опис
перверзни и вулгарни коментари сред бел ден од страна на 40 годичен човек кај железничка станица на самиот булевар кај што се продаваат гевреци
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: 2 до 5 пати
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Не
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 1

Повеќе пријави

Нападната новинарка на порталот „Без пардон“ пред Колосеум

13:17 Dec 09, 2012

http://www.time.mk/read/1d9a402549/b135966fb6/index.html, 0.04 Kms

непријатно допирање или покажување на гениталии

11:15 Jun 06, 2012

Blvd. Yane Sandanski, Skopje, Macedonia (FYROM), 0.24 Kms

Физички напад со кражба на обетки

15:15 Jan 03, 2016

Спроти парк Јане Сандански, 0.26 Kms

Можно ли е манијакот на велосипед од 2016 уште да е активен?

22:28 Oct 22, 2018

Кеј на Аеродром кај Пензиски Фонд, 0.28 Kms

Физички напад

23:30 Dec 12, 2011

ул. К. Л. Питу бр.26, 0.32 Kms