Непотврдени

Навреда

13:53 Aug 31 2012 Партизанска, автобуска линија 2

Опис
Додека се возев во градски автобус еден средновечен маж седна до мене и почна да ми дофрла навредливи коментари и несоодветни забелешки за мојот изглед. И покрај моето игнорирање сепак неговите навреди не престануваа поради што бев принудена да го променам местото на седење во автобусот
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: јавен превоз или додека сте чекале
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Превара

21:00 Aug 09, 2012

Автобус на Руле Турс, 0 Kms

Следење

21:30 Jun 08, 2012

Во Центар, 0 Kms

Напад во влез

05:15 Mar 07, 2012

Паркингот позади Дом на Градежници, Центар, Скопје, 0 Kms

сите сељаци

01:16 Sep 07, 2012

ул. Македонија, 0 Kms

манијак од пред влез

22:15 Oct 20, 2012

ул. „Васил Главинов“ блок 10, влез 4, 0 Kms