Непотврдени

Свиркање

13:37 Aug 23 2012 Ново Лисиче

Опис
Поминував покрај зграда која ја градат работници (бев облечена во панталони и кошула) кога некој од нив ми свиркаше, а другите се кикотеа. Но, му/им покажав „среден прст“ без да погледнам нагоре кон зградата. Тогаш уште погласно почнаа да се смеат неговите колеги. Не го повтори свиркањето по „сеирот“ од колегите.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Не
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Разбојништво

19:20 Feb 04, 2012

бул. АСНОМ продавница Мак Ден, 0.28 Kms

Пронајдена мртва жена на кејот на реката Вардар

09:27 Apr 01, 2013

населба Лисиче на кејот на реката Вардар, 0.52 Kms

со остар предмет и нанел расекотини на глават

04:15 Jan 09, 2012

бул. „Јане Сандански“, 0.79 Kms

вербален напад

01:03 Sep 07, 2012

Ченто, 1.27 Kms

Манјак

10:37 Sep 07, 2012

Слаткара палма, Хепи кафе, Автобуска, Аеродром, 1.36 Kms