Непотврдени

Превара

21:00 Aug 9 2012 Автобус на Руле Турс

Опис
На 02.08.2012 во автобус на Руле Турс во Скопје уредно ни беа прегледани повратните билети, без притоа да незнаеме дека воедно и ни биле со намера одземени така што на 09.08.2012 при враќањето од Сутоморе со тикетот кој мислевме дека всушност ни е повратен билет не затекна крајно нехуман однос од возачот на истата компанија велејќи дека треба да платиме износ од 50 евр, при што во спротивно ќе не симнел од патничкото возило (во сред планина во 21ч. некаде пред Подгорица) при тоа употребувајќи погрдни зборови и повишен тон.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: јавен превоз или додека сте чекале
Пријавивте ли во полиција?: Не
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Навреда

13:53 Aug 31, 2012

Партизанска, автобуска линија 2, 0 Kms

Следење

21:30 Jun 08, 2012

Во Центар, 0 Kms

Напад во влез

05:15 Mar 07, 2012

Паркингот позади Дом на Градежници, Центар, Скопје, 0 Kms

сите сељаци

01:16 Sep 07, 2012

ул. Македонија, 0 Kms

манијак од пред влез

22:15 Oct 20, 2012

ул. „Васил Главинов“ блок 10, влез 4, 0 Kms