Непотврдени

Свиркање

12:03 Aug 15 2012 Партизанска

Опис
Група агресивни млади свиркаат по девојки
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 1

Повеќе пријави

Свиркање од зграда

16:27 Aug 21, 2012

На крајот на улицата Дебарца, на зграда во изградба, 0.06 Kms

Dofrluvanja dodeka se setav so kerka mi

01:49 Oct 17, 2012

Vo blizina na Univerzalna sala, 0.28 Kms

закана по живот и физички напад

13:30 Jan 17, 2012

раскрсницата од бул. „Партизански Одреди“ и ул. „Пролетерска“, 0.3 Kms

Манијак во Карпош 2

13:37 Jan 20, 2013

Karposh II, Skopje 1000, Macedonia (FYROM), 0.38 Kms

Фатен манијак кој полово напаѓал мали девојчиња

15:17 Jan 29, 2013

Карпош 4 и во близина на Плоштад Македонија, 0.4 Kms