Потврдено

Разбојништво

19:20 Feb 4 2012 бул. АСНОМ продавница Мак Ден

Опис
На 04.02.2012 година во 19,20 часот во Скопје, на бул.„АСНОМ“ бр.68, во колонијалната продавница „Мак Ден“, три НН лица со закана со пиштол извршиле разбојништво над А.Т.(1979) од с.Марино-Скопје, при што од рака и одзеле три златни прстени, 10.000 денари и повеќе штеки цигари, со што се стекнале со противправна имотна корист од 60.000 денари. ПС-Аеродром превзема мерки за пронаоѓање на лицата.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Се случува: еднаш
Тип на место: продавница
Пријавивте ли во полиција?: Да
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Свиркање

13:37 Aug 23, 2012

Ново Лисиче, 0.28 Kms

Пронајдена мртва жена на кејот на реката Вардар

09:27 Apr 01, 2013

населба Лисиче на кејот на реката Вардар, 0.31 Kms

со остар предмет и нанел расекотини на глават

04:15 Jan 09, 2012

бул. „Јане Сандански“, 0.95 Kms

вербален напад

01:03 Sep 07, 2012

Ченто, 1.21 Kms

Следење

01:00 Jun 09, 2012

Madzari, Macedonia (FYROM), 1.45 Kms