Потврдено

силување

17:00 Jan 27 2012 с.Волково- Скопје

Опис
На 27.01.2012 година, околу 17,00 часот, Б.Ц.(48) од с.Волково- скопско , извршил силување над 64 годишна соселанка. Имено, пријавениот кај кого оштетената била на гости, а каде што била присутна и неговата сопруга, под изговор да ги видат козите, ја однел оштетената во помошните простории во близина на семејната куќа, каде со употреба на физичка сила и под закана дека ќе ја убие и покрај пружениот отпор од страна на оштетената, ја натерал орално да го задоволи. Во врска со тоа од страна на СВР Скопје против Б.Ц. е поднесена соодветна кривична пријава.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Се случува: еднаш
Тип на место: без одговор
Пријавивте ли во полиција?: Да
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

manjaci

13:25 Oct 17, 2012

bul,,Ilinden,,, 3.41 Kms

Манијак

10:00 Mar 09, 2013

тротоарот на Илинденска кај болницата 8-ми Септември, 3.48 Kms

Манијакот од Карпош

22:08 Jun 03, 2015

ХОТЕЛ АЛЕКСАНДАР ПАЛАС, Macedonia (FYROM), 3.58 Kms