Непотврдени

Можно ли е манијакот на велосипед од 2016 уште да е активен?

22:28 Oct 22 2018 Кеј на Аеродром кај Пензиски Фонд

Опис
На кеј во населба Аердром се враќав со велосипед во 21.30 часот, од позади со брзо возење ме помина човек на велосипед (на местото каде стои каиш одпозади имаше светилка црвена како за означување во сообраќај), потоа се искачи кај зградата на Пензискиот Фонд, се сврте, застана и одозгора стоеше со точакот и ме гледаш - тоа е манијачки нели? како и да е се исплашив веќе навечер на есен и зима кога нема луѓе не возам на кеј...
Повеќе податоци
Тип на место: улица или паркинг

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст: 35
Висина: 1.8
Тежина: 80
Боја на коса: капа црна
Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.): Имаше мислам дека црна капа и беше облечен со темни панталони и темен спортски елек на долги ракави...

Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Нападната новинарка на порталот „Без пардон“ пред Колосеум

13:17 Dec 09, 2012

http://www.time.mk/read/1d9a402549/b135966fb6/index.html, 0.25 Kms

непријатно допирање или покажување на гениталии

11:15 Jun 06, 2012

Blvd. Yane Sandanski, Skopje, Macedonia (FYROM), 0.26 Kms

Физички напад со кражба на обетки

15:15 Jan 03, 2016

Спроти парк Јане Сандански, 0.28 Kms

вербален напад

13:02 Sep 06, 2012

Skopje, Macedonia (FYROM) железничка, 0.28 Kms

Манјак

10:37 Sep 07, 2012

Слаткара палма, Хепи кафе, Автобуска, Аеродром, 0.31 Kms