Непотврдени

навредливи, вулгарни коментари и свиркање

13:23 Jun 21 2018 Центар, Ченто

Опис
Додека возев велосипед по главната улица кај Хубо маркет, двајца постари мажи во кола ми свиркаа и довикуваа и откако им покажав среден прст во знак на револт, почнаа да возат паралелно со мене и да ми коментираат уште повулгарни и поодвратни работи. Ваквите случки ми се скоро секојдневни (додека сум на велосипед или пешачам), посебно во населбата Ченто, каде што живеам.
Повеќе податоци
Тип на место: улица или паркинг

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст: 40-45

Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Превара

21:00 Aug 09, 2012

Автобус на Руле Турс, 0 Kms

Навреда

13:53 Aug 31, 2012

Партизанска, автобуска линија 2, 0 Kms

Следење

21:30 Jun 08, 2012

Во Центар, 0 Kms

Напад во влез

05:15 Mar 07, 2012

Паркингот позади Дом на Градежници, Центар, Скопје, 0 Kms

сите сељаци

01:16 Sep 07, 2012

ул. Македонија, 0 Kms