Непотврдени

Манијак во нас. Аеродром

18:30 Apr 18 2018 Бисер, Аеродром

Опис
Маж на возраст од околу 30 год, пред Бисер, седеше на една од клупите во придружба на постара машка особа, и на моменти се допираше, видно зјапајќи во мене (иако носеше црни очила за сонце, беше повеќе од очигледно). Откако изреволтирана го сликав без да забележи, и сакав да заминам истото лице стана по мене, за да се премести на клупата на која седев јас и кажа нешто неповрзано, што не го разбрав.
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Нема одговор
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст: 30-40 год
Висина: 175-180
Тежина: 80-90
Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.): Црни очила за сонце.

Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Превара

21:00 Aug 09, 2012

Автобус на Руле Турс, 0 Kms

Навреда

13:53 Aug 31, 2012

Партизанска, автобуска линија 2, 0 Kms

Следење

21:30 Jun 08, 2012

Во Центар, 0 Kms

Напад во влез

05:15 Mar 07, 2012

Паркингот позади Дом на Градежници, Центар, Скопје, 0 Kms

сите сељаци

01:16 Sep 07, 2012

ул. Македонија, 0 Kms