Непотврдени

Манијак позади Веро 2 - Тафталиџе

19:30 Jan 3 2018 Позади Веро 2

Опис
Во фитнес студио за жени на прозор стоеше маж со изваден полов орган..
Повеќе податоци
Тип на место: работа
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст: 35-45
Висина: 1.70
Тежина: 70-80
Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.): Плави очи, црна капа и тегет јакна со капуљача, нормален човек

Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Превара

21:00 Aug 09, 2012

Автобус на Руле Турс, 0 Kms

Навреда

13:53 Aug 31, 2012

Партизанска, автобуска линија 2, 0 Kms

Следење

21:30 Jun 08, 2012

Во Центар, 0 Kms

Напад во влез

05:15 Mar 07, 2012

Паркингот позади Дом на Градежници, Центар, Скопје, 0 Kms

сите сељаци

01:16 Sep 07, 2012

ул. Македонија, 0 Kms