Непотврдени

Задоволување на полови страсти во јавност

23:00 Sep 2 2017 Centar, Macedonia (FYROM)

Опис
Се уште сум во шок и се тресам, но ќе го напишам ова. Вечерва, на клупите карши Градска болница едно бездомно лице јавно ги задоволуваше своите полови страсти. Го забележав на некои дваесетина метри пред мене и се потресов. Не знам во каква состојба беше - алкохолизирана или не и немав намера ништо повеќе да дознавам. Во шок веднаш претрчав од спротивната страна - на автобуската пред Градска. Не се јавив во полиција, не сакав дополнително да се трауматизирам и да кажувам што видов. Претпосатавувам дека ништо нема да превземат поради тоашто лицето (очигледно бездомник ) најверојатно не е пресметливо.
Повеќе податоци
Вие сте: Сведок
Тип на место: улица или паркинг

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст: /
Висина: 175
Тежина: 80
Боја на коса: црнаFeatures
Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Дерење на паркинг

00:08 Sep 12, 2012

Кај Тедико маркет спроти ресторан Ромео и Јулија, 0.02 Kms

PSIHOPAT KOJ MOZE DA BIDE OPASEN

13:55 Nov 18, 2012

SKOPJE - NA REKORD, PRED TREND, GTC, ULICA MAKEDONIJA, 0.12 Kms

Обид за силување

03:45 Aug 12, 2011

ул. М.Х. Јасмин, 0.17 Kms

Јас мислев само мене ме дмнеат вакви манијаци !

11:12 Sep 07, 2012

Кај рестоан Кај Злате. Жена парк, Зелено пазарче, 0.17 Kms

Premnogu gi ima

13:41 Sep 30, 2012

Zena park, 0.17 Kms