Непотврдени

Непријатно допирање.

01:44 Apr 30 2017 Пред дискотеката Штала, Кај Зоолошка градина

Опис
Сакам да пријавам случај кој што се повторува не само на мене, туку и на други девојки и жени. За овие случки никој нема превземено ништо и што е најтрагично продолжуваат да се случуваат. Мене ми се случи да ме допрат по мојот задник! МОРА ОВА ДА СЕ СПРЕЧИ И НЕКОЈ ДА ПРЕВЗЕМЕ НЕШТО !!!!!!! ВИ СЕ ОБРАЌАМ СО НАДЕЖ И ВЕРБА ДЕКА ЌЕ ИЗРЕАГИРАТЕ И НЕМА ДА ДОЗВОЛИТЕ ОВА ПОВТОРНО ДА СЕ СЛУЧИ НИТУ НА МЕНЕ НИТУ НА НЕКОЈА ДРУГА ЛИЧНОСТ !
Повеќе податоци
Вие сте: Жртва
Се случува: еднаш
Тип на место: улица или паркинг
Пријавивте ли во полиција?: Не
Колку сте задоволни од односот на полицијата?: Не знам

Незадолжителни податоци - Опис на сторителот

Приближна возраст: 10
Висина: 140
Тежина: 30
Боја на коса: црна
Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн.): Нема.

Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Превара

21:00 Aug 09, 2012

Автобус на Руле Турс, 0 Kms

Навреда

13:53 Aug 31, 2012

Партизанска, автобуска линија 2, 0 Kms

Следење

21:30 Jun 08, 2012

Во Центар, 0 Kms

Напад во влез

05:15 Mar 07, 2012

Паркингот позади Дом на Градежници, Центар, Скопје, 0 Kms

сите сељаци

01:16 Sep 07, 2012

ул. Македонија, 0 Kms